PettoBox

Gratis verzending vanaf €49,95      ✓ Voor 17.00 besteld = morgen in huis      ✓ 100% snuffel- en kwispelgarantie

Retourbeleid

Verzending

Bij Pettobox kun je vanaf €49,95 profiteren van gratis verzending voor al je bestellingen. Als je in Nederland woont, wordt je pakketje bezorgd door PostNL. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over extra verzendkosten. Bovendien is PostNL een betrouwbare en snelle bezorgdienst, waardoor je je bestelling snel en veilig in huis hebt. 

Retourbeleid

Bij Pettobox willen we ervoor zorgen dat onze klanten en viervoeters tevreden zijn met hun aankopen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kan je deze binnen 14 dagen na ontvangst van het product retourneren.

Retourvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het product aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je dient je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen.
  • De box dient in dezelfde staat te verkeren als waarin u het hebt ontvangen, inclusief alle originele producten.. 
  • Het product mag niet gebruikt of beschadigd zijn. Als het product niet voldoet aan deze voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om de retourzending te weigeren of om een vergoeding in rekening te brengen.

Retourproces

Wil je een product retourneren van Pettobox, volg dan de volgende stappen:

  • Stuur een e-mail naar info@pettobox.nl om je retour aan te melden en geef de reden van retour aan. (Je ontvangt hierna een retourlabel van ons).
  • Verpak de box op een goede manier om te voorkomen dat de producten beschadigd raken tijdens het transport.
  • Plak het verzendlabel die je hebt ontvangen op de doos.
  • Breng je retourzending naar een PostNL punt bij jouw in de buurt.

Let op dat de kosten voor retourzending voor eigen rekening zijn, tenzij anders overeengekomen.

Terugbetaling

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we je op de hoogte stellen van de status van je retourzending. Als je retourzending aan de voorwaarden voldoet, zullen we een terugbetaling uitvoeren. Het aankoopbedrag van je bestelling wordt binnen een termijn van 14 dagen gecrediteerd. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de terugbetaling op je rekening verschijnt.

Ruilen

Het is niet mogelijk om producten uit onze webshop te ruilen. Als je een ander product wilt bestellen, kan je een nieuwe bestelling plaatsen via onze website. Voor het retourneren van het product volg; retourproces.

Garantie

Als uw product defect is of niet naar behoren werkt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen. Houd er rekening mee dat sommige producten mogelijk onder de fabrieksgarantie vallen en dat we u in dat geval doorverwijzen naar de fabrikant.

Contact

Als je vragen hebt over ons retourbeleid of als je een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via info@pettobox.nl. We helpen je graag verder!