PettoBox

Gratis verzending vanaf €49,95      ✓ Voor 17.00 besteld = morgen in huis      ✓ 100% snuffel- en kwispelgarantie

Hi! Ik ben Ilse

Dat ben ik! Ilse, een enthousiaste jonge en ondernemende student die vanaf kleins af aan al een passie heeft voor dieren. Sinds maart 2023 ben ik de trotse eigenaresse van Pettobox. Maak je klaar om je hond te laten kwispelen van geluk! Pettobox is dé online webshop voor huisdiereigenaren met een hart voor gezonde en duurzame boxen. Pettobox biedt speciaal samengestelde boxen aan die je trouwe viervoeter gegarandeerd zal waarderen.

De afgelopen jaren heb ik mijn kennis en expertise gebruikt om Pettobox op te richten. Deze ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn studie, bijbaantjes en stage in het buitenland. Pettobox heb ik tijdens mijn studie aan de Avans Hogeschool opgestart, als onderdeel van de opleiding ondernemerschap & retail management. Mijn doel is om met Pettobox mijn ervaring te delen met klanten, zodat ik hen kan helpen en informeren bij het maken van keuzes over hun trouwe viervoeter.

En nu zul je waarschijnlijk wel afvragen heb je zelf ook huisdieren. Ja die heb ik zeker! Thuis is het een gezellige beestenboel waar ik omring ben met kippen, cavia’s en mijn trouwe viervoeter (en mascotte) Mylo. En dit is Mylo:

Een reu van inmiddels 11 jaar oud en is een kruising van een king charles. Vroeger als kleine pup, was hij gek op grote rondes wandelen en gooien met de bal in het park. Maar inmiddels begint het al echt een oudje te worden, daarom kan je hem het liefste toe dekken met een deken. En zeker als het buiten regent. Verder is Mylo een hele sociale, vriendelijke en soms iets te verwende hond, die zijn neus niet omdraait voor een stukje kip.